Tag: Agjencia Kunderkorrupsion

Agjencia Kundër Korrupsionit, në prezencë të mediave dhe shoqërisë civile, ka tërhequr e shortit për zyrtarët e lartë publik që do t’i nënshtrohen ko [...]
Mbi 2500 zyrtarë të lartë publikë ende nuk e kanë deklaruar pasurinë në Agjencinë Kosovare Kundër Korrupsionit ndonëse kanë afat ligjor vetëm deri kët [...]
Prej 4700 zyrtarëve të lartë publikë që janë të obliguar ta deklarojnë pasurinë në Agjencinë Kundër Korrupsion, deri më tani pasurinë e kanë deklaruar [...]
Janë rreth pesë mijë zyrtarë shtetërorë që i nënshtrohen çdo vit deklarimit të pasurisë nga Agjencia Kundër Korrupsion (AKK). Mirëpo, ky numër prit [...]
Ka shënuar rritje numri i rasteve të korrupsionit dhe keqpërdorimit të parasë publike në institucionet publike, qoftë në ato qendrore apo lokale. N [...]
Kryetari i Kuvendit të Republikës së Kosovës, Kadri Veseli, ka kërkuar sot nga institucionet përgjegjëse që të ndërmarrin hapa të menjëhershëm për the [...]
Konfiskimi i pasurisë së fituar në mënyrë të paligjshme, përbën një nga shtyllat e luftimit të krimit të organizuar në Kosovë. Mbi 150 milionë euro [...]
Agjencia Kundër Korrupsionit (AKK) ka bërë me dije së nesër (e premte) do të hidhet shorti për kontrollimin e pasurisë për 20 për qind të zyrtarëve të [...]
8 / 8 POSTS