Tag: aeroporti

Sindikata e Aeroportit Ndërkombëtar të Prishtinës (ANP) ka paralajmëruar grevë të përgjithshme dhe pa afat ditëve në vazhdim. Sipas komunikatës së [...]
Lëvizja Vetëvendosje ka reaguar për grevën që po mbajnë tash e sa ditë punëtorët e aeroportit. VV-ja thotë se të drejtat e punëtorëve të aeroporti [...]
Shoqata Sindikale e Kontrollorëve të Trafikut Ajror të Kosovës (SINKON), ka vendosur të hyjë në grevë sërish për shkak të mos zbatimit të marrëveshjes [...]
Pengesat politike dhe ato teknike kanë bërë që hapësira e lartë ajrore vazhdon të menaxhohet nga kompania hungareze, ndonëse në këtë muaj i kalon afat [...]
Zgjatja e pistës së Aeroportit Ndërkombëtar të Prishtinës Kosovës do t’i kushtojë 84 milionë euro dhe e njëjta është në kundërshtim me Ligjin për Fina [...]
Aeroporti Ndërkombëtar i Prishtinës Adem Jashari ka regjistruar numrin më të madh të udhëtarëve në tremujorin e parë sivjet. Për periudhën janar-mars [...]
6 / 6 POSTS