Tag: Adem Jashari

Shtatorja e Komandatit legjendar, Adem Jasharit, më në fund i është rezervuar një hapësirë edhe në kryeqytetin e Kosovës, në Prishtinë. Këtë e ka [...]
Emin Halimi, në një rrëfim për T7, ka treguar se si u varrosën pjesëtarët e familjes Jashari Marsi erdhi dhe lavdia e Jasharëve bashkë me të. [...]
Rrethimi i hekurt i Prekazit nga forcat serbe kishte pamundësuar hyrjen në këtë fshat edhe të aktivistit për të drejtat e njeriut, Halit Baranit. Kam [...]
Më 22 janar të vitit 1998, në orët e hershme të mëngjesit, nga Fabrika e Municionit të Gjuetisë, rreth 500 metra larg shtëpive të lagjes Jashari, kish [...]
Magjistralja Prishtinë – Pejë rreth 3 orë ka mbetur e bllokuar si pasojë e një aksidenti rrugor që ka ndodhur në mes të një veture të KFOR-it dhe një [...]
5 / 5 POSTS