Statusin Investitor Strategjik e merr edhe një kompani, do të investohen deri në 11 milionë euro

Statusin Investitor Strategjik e merr edhe një kompani, do të investohen deri në 11 milionë euro

Qeveria e Kosovës i ka dhënë statusin e Investorit Strategjik, kompanisë “Kosmonte Foods”.

Ministrja e Tregtisë, Rozeta Hajdari tha se investimet kapin vlerën prej 11 milionë euro dhe do të kontribuohet direkt në rritjen ekonomike të vendit.

Pas një analize rishqyrtimi, do të implimentojë përpunimin e pemëve, në fund të vitit 2025 sipas planit pritet të jenë 38 mijë metra katrorë që investimet e tejkalojnë buxhetin prej 11 milionë euro”.

COMMENTS

WORDPRESS: 0
DISQUS: 0