Sot shqyrtohet draft-rezoluta për krimet e ish-regjimit shtetëror serb

Sot shqyrtohet draft-rezoluta për krimet e ish-regjimit shtetëror serb

Komisioni Ad-hoc për hartimin e projekt-rezolutës për gjenocidin, krimet kundër njerëzimit dhe krimet e luftës në Kosovë shqyrton draft-rezolutën për gjenocidin, krimet kundër njerëzimit dhe krimet e luftës në Kosovë të shkaktuara nga ana e ish-regjimit shtetëror serb.

Sipas njoftimit, Komisioni do të shqyrtojë raportin duke filluar nga ora 14.00, në Kuvendin e Kosovës.

COMMENTS

WORDPRESS: 0
DISQUS: 0