Sot mblidhet Komisioni Hetimor për PTK-në

Sot mblidhet Komisioni Hetimor për PTK-në

Komisioni Hetimor Parlamentar në lidhje me gjendjen në PTK dhe Vala sot do të mblidhet në orën 10:00 për të shqyrtuar dokumentacionin e pranuar nga Posta e Kosovës dhe Telekomi i Kosovës.

Nga ky komision do të bëhet edhe shqyrtimi i emrave të ekspertëve që do të angazhohen.

Gjithashtu, gjatë ditës së sotme do të këtë takim edhe Komisioni për Bujqësi, Pylltari, Zhvillim Rural, Mjedis e Planifikim Hapësinor.

Në këtë komision që mblidhet prej orës 11:00 do të bëhet shqyrtimi i raportit vjetor të Agjencisë për Menaxhimin e Komplekseve Memoriale të Kosovës për vitin 2018.

COMMENTS

WORDPRESS: 0