Sot mbahet mbledhja e Kryesisë së Kuvendit

Sot mbahet mbledhja e Kryesisë së Kuvendit

Kryetarja e Kuvendit të Kosovës, Vjosa Osmani, mban sot mbledhjen e Kryesisë me anëtarët e grupeve parlamentare.

Në mbledhje pritet të bëhet propozimi, organizimi dhe funksionalizimi i komisioneve parlamentare.

Mbledhja fillon në orën 11:00 në sallën C-301

COMMENTS

WORDPRESS: 0
DISQUS: