Sot dalin rezultatet për lotarinë amerikane, shikoni nëse keni fituar

Sot dalin rezultatet për lotarinë amerikane, shikoni nëse keni fituar

Sot, më 7 maj, pas ores 18:00 dalin rezultatet e lotarisë amerikane. Pritjes së gjatë i erdhi fundi shkruhet në faqen zyrtare të Ambasadës Amerikane.

Edhe pak orë dhe autoritetet në SHBA do të publikojnë listat me fituesit e Lotarisë, që kanë aplikuar nga shumë vende të botës. Jane te shumte shqiptaret qe aplikojnë vit pas viti.

Për të mësuar nëse jeni përzgjedhur do të mund të përdorni numrin unik të konfirmimit të dhënë në regjistrim duke kontrolluar online në këtë faqe: https://dvlottery.state.gov

Të përzgjedhurit do të mund të mësojnë datën e tyre të intervistës për vizë duke hyrë tek Kontrolli i Statusit të të Regjistruarve.

COMMENTS

WORDPRESS: 0
DISQUS: 0