Sindikata kërcënojnë se nëse pagat s’dalin me ligjin e ri pasojat do të jenë të paparashikueshme

Sindikata kërcënojnë se nëse pagat s’dalin me ligjin e ri pasojat do të jenë të paparashikueshme

Përfaqësuesit nga Sindikata e Arsimit, Shëndetësisë dhe ajo Policisë kanë mbajtur takim me Avokatin e Popullit, Hilmi Jashari.

Ky takim siç njoftohet nga këto tri sindikata ka pasur qëllim qartësimin e situatës në lidhje me Ligjin e Pagave.

Lexo edhe: http://ekonomiasot.com/pagat-me-rritje-ne-fund-te-dhjetorit-nese-sankohet-avokati-i-popullit/

“Duke mos dashur që të ndikojmë në punën e Avokatit të Popullit të njëjtit ia kemi bërë me dije se nëse pagat e muajit Dhjetor nuk dalin me Ligj të ri atëherë pasojat janë të paparashikueshme, gjë të cilën nuk e dëshirojmë”, thuhet në kumtesë.

COMMENTS

WORDPRESS: 0
DISQUS: