Shpërndahet Kuvendi, Kosova shkon në zgjedhje të jashtëzakonshme

Shpërndahet Kuvendi, Kosova shkon në zgjedhje të jashtëzakonshme

Deputetët e Kuvendit kanë votuar shpërndarjen e legjislativit duke quar vendin në zgjedhje të jashtëzakonshme.

Shefi i grupit parlamentar të LDK-së Avdullah Hoti, tha se kjo legjislaturë ka qenë arenë e përplasjeve dhe jo debat për politka në interes të qytetarëve.

Ai tha se qeveria e PAN-it do të mbetet në histori si qeveria më madhe ndonjëherë.

Sipas tij, kjo qeveri do të mbetet në histori për shkelje të drejtave të njeriut. “Kjo qeveri e ka dëmtuar buxhetin për 200 milion euro.Janë përgjysmuar investimet”, tha ai.

COMMENTS

WORDPRESS: 0
DISQUS: