Shpend Ahmeti padit Vetëvendosjen

Shpend Ahmeti padit Vetëvendosjen

Kryetari i Komunës së Prishtinës dhe PSD-së, Shpend Ahmeti, e ka filluar ditën e tij me një padi në Gjykatën Themelore të Prishtinës
Ai ka paditur ish-partinë e tij, Lëvizjen Vetëvendosje. Ai ka thënë se arsyet e kësaj padie janë shpifjet e vazhdueshme që kjo parti i ka bërë në drejtim të tij.

“Ushtrova padi ndaj VV-së për shpifjet e vazhdueshme që i kanë bërë. Ka të bëjë me qumështin nëpër shkollat e Prishtinës. Të gjitha këto furnizime që ata i kanë potencuar se janë bërë, kanë qenë edhe ata pjesë e atij procesi, sepse edhe unë kam qenë në VV”, tha Ahmeti.

“Me rëndësi janë sulmet e vazhdueshme duke shpifur e duke mos pasur asnjë konsideratë për të vërtetën. Do të ishte mirë që kjo padi të shkojë prapa njërit të cilit i bën të gjitha këto shpifje”, tha Ahmeti.

COMMENTS

WORDPRESS: 0
DISQUS: 0