Shkarkohet drejtori menaxhues i Agjencisë Kosovare të Privatizimit

Shkarkohet drejtori menaxhues i Agjencisë Kosovare të Privatizimit

Ekrem Hajdari, drejtori menaxhues e Agjencisë Kosovare të Privatizimit  (AKP), është shkarkuar nga kjo pozitë sot gjatë mbledhjes së Bordit të AKP-së, bëjnë të ditur burimet e “EkonomiaSot” brenda AKP-së.

Kërkesa për shkarkimin e Hajdarit erdhi me kërkes të drejtorit të Bordit të AKP-së, Skender Komonit e mbështetur edhe nga tre anëtarët Avni Ajdini, Qemajl Behrami dhe Bekim Selimaj.

Kjo kërkesë i është drejtuar dje kryesuesit të Bordit të AKP-së Petrit Gashi.

COMMENTS

WORDPRESS: 0
DISQUS: 0