Sejdiu: Me këtë buxhet ekonomia e Kosovës merr fund sot

Sejdiu: Me këtë buxhet ekonomia e Kosovës merr fund sot

Deputeti, Dardan Sejdiu në emër të GP të PSD-së tha se me këtë planifikim të buxhetit ekonomia e Kosovës përfundon sot.

Ai tha se Kosova ka 2.6 miliardë euro importe, kjo sipas tij është në disbalancë të madhe me atë të eksportit. Sejdiu tha se 20% e buxhetit shkon vetëm për ministrinë e MPMS, por kjo ministri nuk po e kryem punën e saj per të cilën edhe ka kompetenca, sipas Sejdiut kjo ministri nuk ka hapur vende pune dhe as nuk po ndihmon në mirëqenien sociale. EkonomiaSot.

 

COMMENTS

WORDPRESS: 0
DISQUS: 0