Sami Mazreku rizgjedhet në krye të “Shoqatës së Sigurimeve të Kosovës”

Sami Mazreku rizgjedhet në krye të “Shoqatës së Sigurimeve të Kosovës”

Sami Mazreku është riemëruar drejtor ekzekutiv i “Shoqaës së Sigurimeve të Kosovës”.

Këtë e ka bërë të ditur vetë Mazreku përmes një postimi në rrjetin social “Facebook”
Postini i plotë:

“Të nderuar miq, shokë e dashamirë,
Ju njoftoj se sot me datë 06.12.2018, nga Kuvendi i Shoqatës së Sigurimeve të Kosovës jam ri-emëruar në detyrë si Drejtor Ekzekutiv i Shoqatës së Sigurimeve të Kosovës. Falenderoj drejtuesit e kompanive të sigurimeve për besimin e dhënë në udhëheqjen e punës së shoqatës në sfidat e ardhshme. Njëherit, falenderoj familjen dhe miqt për përkrahjen dhe besimin gjate gjithë kësaj kohe”, ka shkruar Mazreku.

COMMENTS

WORDPRESS: 0
DISQUS: 0