Raporti i DASH-it: Kosova i përmbush kriteret për tranaparencë fiskale

Raporti i DASH-it: Kosova i përmbush kriteret për tranaparencë fiskale

Raporti për Transparencë Fiskale i Departamentit të Shtetit e liston Kosovwn nw mesin e vendeve qw ka pwrmbushur standardet minimale nw transparencw dhe besueshmwri, raporton EkonomiaSot.

Kjo është bërë publike në faqen zyrtare të ambasadës amerikane në “Facebook”.

“Transparenca fiskale promovon prosperitetin dhe përfshirjen ekonomike, ndërton besimin në treg dhe mbështetë rimëkëmbjen ekonomike.  Në Raportin e Transparencës Fiskale 2021, Kosova ka përmbushur standardet minimale në transparencën, besueshmërinë dhe disponueshmërinë e buxhetit”, thuhet në postim.

Më poshtë linku i raportit mbi Transparencën Fiskale:

https://www.facebook.com/127665510592946/posts/6464420980250669/

COMMENTS

WORDPRESS: 0
DISQUS: 0