Rama kundër ministrit të vet: Serbia t’a dijë që e ardhmja nuk ndërtohet me thikë pas shpine

Rama kundër ministrit të vet: Serbia t’a dijë që e ardhmja nuk ndërtohet me thikë pas shpine

Sipas Ramës, vendosja e taksës është veprim i qartë politik dhe një ftesë për Serbinë se rruga e të ardhmes nuk ndërtohet me thikë pas shpine. Përpjekja e tyre për ta penguar Kosovën për të hyrë në Interpol tregon veprimet e tyre.

Ai tutje ka shtuar se, Serbia shkon në të kundërtën e asaj që është rruga e të ardhmes duke e përjashtuar gjithashtu Kosovën nga marrëveshja e roamingut.

COMMENTS

WORDPRESS: 0
DISQUS: 0