Qytetarët kundër homologimit, peticioni arrin 5 mijë nënshkrime

Qytetarët kundër homologimit, peticioni arrin 5 mijë nënshkrime

Qytetarët e vendit kanë filluar nënshkrimin e një peticioni online që kërkon heqjen homologimit në tërësi. Ata po kërkojnë nga Kuvendi që të ndryshohet Ligji për Automjete.

Deri tash, për 24 orë peticioni është nënshkruar nga rreth 5,000 qytetarë dhe numri vazhdon të rritet.

Linku tek peticioni: Të hiqet obligimi për homologim

Përndryshe kundër monopolit në homologim janë shprehur edhe përfaqësuesja e BE-së, Nataliya Apostolova, si dhe ambasadorët e vendeve të BE-së.

COMMENTS

WORDPRESS: 0
DISQUS: 0