Qeveria zgjedh Bordin e përkohshëm të Telekomit

Qeveria zgjedh Bordin e përkohshëm të Telekomit

Qeveria e Kosovës në mbledhjen e mbajtur këtë të premte ka zgjedhur bordin e ri të përkohshëm të Telekomit.

Bordu përbëhet nga 4 drejtor, Genc Raci kryesues, Naim Maloku, drejtor i bordit , Luljeta Elezi drejtore dhe Feki shala drejtorNaim Maloku është zgjedhur drejtor i këtij bordi.

COMMENTS

WORDPRESS: 0
DISQUS: 0