“Qeveria e Kosovës do t’i ndajë 500 mijë euro për Shqipërinë”

“Qeveria e Kosovës do t’i ndajë 500 mijë euro për Shqipërinë”

Lulzim Rafuna, këshilltar i Ministrit të Financave Bedri Hamzës, ka thënë për gazetën “Epoka e re”, se Qeveria e Kosovës do t’i ndajë sot 500 mijë euro për t’i dalë në ndihmë Shqipërisë.

“Sot, do të mbahet mbledhja e Qeverisë dhe do të merret vendimi që t’i ndajmë 500 mijë euro për t’i dalë në ndihmë Shqipërisë”, ka thënë Rafuna për gazetën “Epoka e re”.

COMMENTS

WORDPRESS: 0
DISQUS: