Punëtorët kundër privatizimit të Telekomit

Punëtorët kundër privatizimit të Telekomit

Kryetari i Federatës Sindikale të Telekomit, Lahmi Balaj,  tha se janë kundër privatizimit të kësaj kompanie, raporton EkonomiaSot.

“Ne jemi kundër privatizimit të Telekomit  sepse nuk është vlerë reale gjendja aktuale e kompanisë.
Çdo ditë e kanë degraduar çëllimisht me ndikime politike pasi gjithmonë bordet dhe menaxhmentet kanë qenë politike.
..”Nuk mundet me falimentu Telekomi pasi kemi të hyra. Dikush çëllimisht po e bënë që edhe këtij 170 milionëshi me ja ulë vlerën”, tha Balaj.

COMMENTS

WORDPRESS: 0