Punëtorët e KEK-ut protestojnë para Qeverisë, kërkojnë të largohen nga Ligji i Pagave

Punëtorët e KEK-ut protestojnë para Qeverisë, kërkojnë të largohen nga Ligji i Pagave

Punëtorët e Korporatës Energjetike të Kosovës po protestojnë para objektit të Qeverisë së Kosovës për të kundërshtuar futjen e tyre në Ligjin për Pagat, raporton Ekonomia Online.Pakënaqësi me Ligjin për Paga ka pasur edhe nga shërbyesit civilë, kontrollorët ajrorë dhe Shërbimi Korrektues i Kosovës të cilët protestuan sot.

COMMENTS

WORDPRESS: 0
DISQUS: 0