Policia vendos shirita për të pamundësuar lëvizjen në sheshet e Prishtinës

Policia vendos shirita për të pamundësuar lëvizjen në sheshet e Prishtinës

Policia e Kosovës ka vendosur shirita në sheshet e Prishtinës për të pamundësuar lëvizjen e qytetarëve.

Pjesëtarë të Policisë janë vendosur në sheshe për të ndaluar qytetarët që po kalojnë.

Gjithashtu janë mbyllur të gjitha hyrjet për në sheshe.

Drejtori i Inspektoratit të Prishtinës, Adonis Tahiri, ka thënë shkurt për KOHËN se kjo është masë e Policisë për kufizim të lëvizjes.

Ndërkaq zëdhënësi i Policisë, Baki Kelani, i ka thënë KOHËS se shiritat janë vendosur me qëllim të zbatimit të vendimeve mbi ndalimin e grumbullimit dhe shfrytëzimit të shesheve për shëtitje, por jo edhe për raste pune.

“Referuar vendimeve dhe rekomandimeve të institucioneve shtetërore ndaj pandemisë COVID-19, Policia e Kosovës ka vënë shirita sigurues në sheshe, me qëllim të zbatimit të vendimeve mbi ndalimin e grumbullimit dhe shfrytëzimit të shesheve për shëtitje, por jo edhe për raste pune. Kjo masë ka për qëllim parandalimin e përhapjes së virusit përmes grumbullimit të njerëzve. Policia e Kosovës vazhdon të ftoj qytetarët për respektim të vendimeve dhe njëherit i falënderon për bashkëpunim dhe mirëkuptim”, thuhet në njoftim.

COMMENTS

WORDPRESS: 0
DISQUS: 0