Plani i Vuçiqit për çështjen e Kosovës prezantohet më 9 shtator në Mitrovicë

Plani i Vuçiqit për çështjen e Kosovës prezantohet më 9 shtator në Mitrovicë

Presidenti serb, Alekandar Vuçiq ka thënë se nëse gjithçka është në rregull më 9 shtator do të jetë për një vizitë në Kosovë.

Kryetari i Listës Serbe, Goran Rakiq ëthotë se Presidenti serb do të vijë në Kosovë në shtator dhe do të shprehë qëndrimin e tij mbi çështjen e Kosovës, transmeton lajmi.net.

Disa media të Beogradit sot shkruajnë se ata do të publikojnë detajet e planit shtetëror për zgjidhjen e çështjes së Kosovës pikërisht më 9 shtator.

Rakiq ëtha për televizionin Pink se Vuçiq gjithnjë është konsultuar me ta, duke shtuar se tani po përpiqet të sigurojë që çështja e Kosovës të zgjidhet në mënyrë që serbët në Kosovë të mund të sigurojnë jetë dhe siguri më të mirë.

Rakiq ëtha se opozita serbe është kundër çdo gjëje dhe se ajo nuk ofron ndonjë zgjidhje dhe se askush nuk e di se për çfarë ata janë në favor të tyre.

COMMENTS

WORDPRESS: 0