Peja sot bashkon Qeverinë e Kosovës dhe atë të Shqipërisë

Peja sot bashkon Qeverinë e Kosovës dhe atë të Shqipërisë

Sot mbahet mbledhja e përbashkët e Qeverisë së Kosovës dhe Qeverisë së Shqipërisë.
Peja është pikëtakimi i mbledhjes së dy qeverive që në total është e pesta mes tyre.

Ceremonia shtetërore e mirëseardhjes do të nisë në orën 10:15, në mesditë do të nënshkruhen marrëveshjet e arritura kurse pas gjysmë ore do të ketë një konferencë të përbashkët të të dy palëve.

Ngjarja përfundon në orën 13:00 me fotografinë e përbashkët të të dy kabineteve.

COMMENTS

WORDPRESS: 0
DISQUS: 0