Pëfaqësuesja e Britanisë së Madhe në OKB: Ushtria e Kosovës akt sovran

Pëfaqësuesja e Britanisë së Madhe në OKB: Ushtria e Kosovës akt sovran

Përfaqësuesja Britanisë së Madhe tha se tranzicioni i FSK-së ëstë një akt sovran nga një shtet sovran. Këto komente ajo i bëri në mbledhjen urgjente të Këshillit të Sigurimit të Organizatës së Kombeve të Bashkuara, në Nju-Jork, e cila është thirrur me kërkesë të Serbisë dhe Rusisë, pas vendimit të Kuvendit të Kosovës për transformimin e Forcës së Sigurisë së Kosovës.

COMMENTS

WORDPRESS: 0
DISQUS: 0