Pasi u kërkoi falje Hashim Thaçi, vëllezërit Geci i shkruajnë Prokurorisë

Pasi u kërkoi falje Hashim Thaçi, vëllezërit Geci i shkruajnë Prokurorisë

Ish-deputeti i Kuvendit të Kosovës, Gani Geci ka reaguar ndaj një interviste të presidentit të Kosovës, Hashim Thaçi dhënë muajin e kaluar, lidhur me komunikatën nr.59 të Shtabit të Përgjithshëm të UÇK-së.

Në një postim në Facebook, Geci në emër të familjes ka kërkuar nga të gjithë anëtarët e Shtabit të Përgjithshem UÇK-së të japin deklaratat e tyre sa i përket kësaj komunikate, pasi sipas tij, nga deklarimet e disa ish-anëtarëve të Shtabit të Përgjithshëm u krijua konfuzion me deklaratën e presidentit të shtetit.

Ai duke përfaqësuar shtatë vëllezërit Geci, ka ftuar Prokuroritë relevante të Republikës së Kosovës që ta zbardhin të vërtetën konfuze të komunikatës nr.59 dhe atentatin e datës 19.10.2001 mbi shokët e tyre.

COMMENTS

WORDPRESS: 0
DISQUS: 0