Nis peticioni për heqjen e homologimit

Nis peticioni për heqjen e homologimit

Qytetarët e vendit kanë filluar nënshkrimin e një peticioni online për t’i dhënë fund monopolit të Devollëve në homologim dhe këtij obligimi në tërësi. Ata po kërkojnë nga Kuvendi që të ndryshohet Ligji për Automjete. Deri tash peticioni është nënshkruar nga rreth 500 qytetarë. Ndërkohë, lidhur me këtë çështje ka reaguar së ambasadori gjerman, Oda Amerikane dhe Shefja e Zyrës së BE-së në Kosovë.

Ekonomisti Hekuran Murati ka nisur nënshkrimin e një peticioni online lidhur me monopolin e Devollëve për homologimin e automjeteve. Përmes këtij peticioni, po kërkohet që t’i jepet fund obligimit për homologim.

COMMENTS

WORDPRESS: 0
DISQUS: 0