Nga një tetori do të fillojë aplikimi për patentë shofer ndërkombëtar

Nga një tetori do të fillojë aplikimi për patentë shofer ndërkombëtar

Agjencia e Regjistrimit Civil e Ministrisë së Punëve të Brendshme, njofton qytetarët e Republikës së Kosovës, se nga nesër, më 01 tetor, do të fillojë aplikimin për patentë shoferë ndërkombëtar, bëhet e ditur përmes një komunikate për media.

“Aplikimi do të bëhet në të gjitha qendrat për pajisje me dokumente, sipas procedurave të përcaktuara në Udhëzimin Administrativ Nr. 08/2020, për Përcaktimin e Formës, Përmbajtjes dhe Procedurës së Lëshimit të Patentë Shoferëve ndërkombëtar në Republikën e Kosovës”, thuhet në komunikatë.

COMMENTS

WORDPRESS: 0
DISQUS: 0