Nesër seanca për Buxhetin

Nesër seanca për Buxhetin

Kuvendi i Kosovës do të mblidhet sërish nesër në senacë plenare, ku në rend dite do të jetë edhe Projektligji i Buxhetit për vitin 2019.

Në këtë seancë do të diskutohen edhe pikat e mbetura nga seance e jashtëzakonshme, ku edhe pritet të votohet Propozim-rezoluta për dështimet dhe skandalet në politikën e jashtme.

Ky është rendi i ditës:

I. Pika e papërfunduar nga Seanca e Jashtëzakonshme, mbajtur më 22 nëntor 2018:

1. Votimi i Propozim-rezolutës nga debati lidhur me dështimet dhe skandalet në politikën e jashtme të Republikës së Kosovës.

II. Pikat e papërfunduara nga seanca plenare, mbajtur më 13 shtator, 18, 31 tetor, 2, 7 dhe 23 nëntor 2018

COMMENTS

WORDPRESS: 0
DISQUS: 0