Në mungesë korumi dështoi mbledhja e komisionit për Buxhet dhe Financa

Në mungesë korumi dështoi mbledhja e komisionit për Buxhet dhe Financa

Në mungesë të kuorumit ka dështuar mbledhja e komisionit për Buxhet dhe Financa. Komisioni kishe në plan të diskutonte rekomandimet e grupit punues rreth pagave të Fondit të Kursimeve Pensionale të Kosovës.

Drejtori i Fondit të Kursimeve Trustit, Adrian Zalli mbetet zyrtari më i paguari në vend.

Ai vazhdon të marrë pagën mujore 15 herë më të lartë se paga mesatare në vend. Zalli pagë mujore merr 5 mijë e 213 euro ose 62 mijë e 567 euro në vit.

Komisioni po ashtu kishte në rend dite për shqyrtim Projektligjin për Kontrollin e Brendshëm të Financave Publike dhe amendamenteve të Komisionit funksional për Mbikëqyrjen e Financave Publike, dhe shqyrtimin e Projektligjit për Pajisjet nën Presion dhe amendamenteve të Komisionit funksional për Zhvillim Ekonomik, Infrastrukturë, Tregti, Industri dhe Zhvillim Rajonal.

Gjithashtu edhe raportin me rekomandime lidhur me Projektligjin për ndryshimin dhe plotësimin e Ligjit për Agjencinë Kosovare të Privatizimit.

COMMENTS

WORDPRESS: 0
DISQUS: 0