Në luftë për jetën! Pamje nga spitali i tejmbushur me pacientë me Covid-19

Në luftë për jetën! Pamje nga spitali i tejmbushur me pacientë me Covid-19

Veshur me pajisje personale mbrojtëse, mjekë dhe infermierë në spitalin Hairmyres në East Kilbride, Skoci u fotografuan teksa trajtonin pacientët e prekur më rëndë nga koronavirusi.

Fotografi Christopher Bobyn dokumentoi tmerrin e pandemisë, teksa qëndroi pranë stafit mjekësor përgjatë gjithë turnit prej 12 orësh.

Disa kanë emrat e tyre të shkruar në maskën e fytyrës, për komunikim më të lehtë, në një repart ku shumë anëtarë të stafit janë rikualifikuar me nxitim dhe janë sjellë nga departamentet e tjera.

“Kam nipin tim të parë që lind për dy javë dhe kam nevojë ta takoj atë. Më mbani gjallë pa marrë parasysh se çfarë”, shprehet dikush.

COMMENTS

WORDPRESS: 0
DISQUS: 0