Në këtë fshat të Kosovës dimri zgjat gjashtë muaj (Video)

Në këtë fshat të Kosovës dimri zgjat gjashtë muaj (Video)

Megjithëse moti pak është zbutur në disa zona rurale bora po sjell probleme.
Në Kaqanoll të Podujevës bora dhe erërat e forta mbyllin rrugën për Mitrovicë e Podujevë.

Banorët janë strukur nëpër shtëpitë e tyre ndërsa ortekët e borës e mbyllin rrugën disa herë në ditë.

Në këtë fshat, trashësia e borës ka arritur rreth 2 metra.

Dhjetëra automjete bllokohen në rrugë ndërsa solidariteti i banorëve është ai që mundëson kalimin e tyre.

Të premten banorët kanë dalë për ta zhbllokuar një automjet që kishte ngelur në rrugë.

“Rruga nuk po mirëmbahet kurrqysh”, tha Valon Beqiri i cili ishte bllokuar në rrugë.

Banorët thanë se e kanë të vështirë të kalojnë në këtë rrugë gjatë dimrit në raste të emergjencave.

COMMENTS

WORDPRESS: 0
DISQUS: 0