Monopoli në fushën e homologimit të veturave, Lekaj rrëfehet para komisionit

Monopoli në fushën e homologimit të veturave, Lekaj rrëfehet para komisionit

Komisioni për Zhvillim Ekonomik, Infrastrukturë, Tregti, Industri dhe Zhvillim Rajonal sot do të mbajë mbledhje.

Rendi i ditës:

1. Miratimi i rendit të ditës;
2. Miratimi i procesverbalit nga mbledhja e datës 18 dhe 19.6.2019;
3. Raportim i z.Pal Lekaj, ministër i Ministrisë së Infrastrukturës dhe Transportit, lidhur me monopolin në fushën e homologimit të veturave;
4. Të ndryshme

COMMENTS

WORDPRESS: 0
DISQUS: 0