Mjekësia tradicionale apel: Përdorni shumë Vitaminë C, vetëm nëse përdoret kështu!

Mjekësia tradicionale apel: Përdorni shumë Vitaminë C, vetëm nëse përdoret kështu!

Sepsa për jetën është gjendje e rrezikshme e shkaktuar me infeksionin sistemor, e cila shkakton reaksion të tepruar të trupit dhe nxit tepër mase dhe deri në fund përgjigje destruktive imunitare, transmeton Telegrafi.

Në mungesë së diagnozës dhe shërimit me kohë, sepsa mund të shkaktojë dëmtim të organeve dhe vdekje.

Lajm i mirë është që është konstatuar që doza të mëdha të vitaminës C me hidrokortizon dhe tiamin rrisin dukshëm shanset për mbijetesë.

Këtë mënyrë të shërimit të hematoksisë e ka zhvilluar dr. Pol Marik, mjek nga Virgjinia Lindore. Studimi i tij retrospektiv ka treguar që kombinimi i këtyre ilaçeve dhe dhënia adekuate e ilaçeve në intervale zvogëlojnë vdekshmërinë nga 40 në 8,5%.

Është me rëndësi të përmendet që ky shërim nuk ka efekte anësore dhe nuk është i shtrenjtë, është lehtë i qasshëm dhe praktikisht nuk ka rrezik.

Në vitin 2009 vitamina C ka qenë ilaçi shpëtimtar kundër gripit të fortë të derrit. Para saj, shumë hulumtime kanë treguar dobinë e vitaminës C kundër llojeve të ndryshme të infeksioneve.

Pneumonia virusale është gjendje e rrezikshme me prognozën e keqe klinike.

Vitamina C gjithashtu është e njohur si thartirë askorbine, ka cilësi anti-oksiduese. Kur arrihet deri te hematoksia, çlirimi i citokinës i shkaktuar me atë që aktivizon, ndërsa neurtofilet grumbullohen në mushkëri, shkatërrojnë kapilaret alveolare.

Studimet e mëhershme klinike kanë treguar që vitamina C mund të pengojë me efikasitet këtë proces.

Sipas mjekut Dr. Ron Hunninghake, vitamina C është ilaç i mrekullueshëm kundër infeksioneve. Ky mjek konsideron që mjekësia tradicionale e injoron këtë ilaç për arsye sepse ilaçi është vitaminë e thjeshtë, ndonëse është pikërisht oksidant i fuqishëm, i cili eliminon patogjenet kur merret në doza të mëdha.

Ky mjek është i bindur që vitamina C shëron edhe kronavirusin, duke pasur parasysh që me të me sukses trajtohet hematoksia.

COMMENTS

WORDPRESS: 0
DISQUS: 0