Miratohet rezoluta për ndalimin e lojërave të fatit

Miratohet rezoluta për ndalimin e lojërave të fatit

74 deputetë kanë votuar rezolutën e propozuar nga Avdullah Hoti, shefi i grupit parlamentar të LDK-së. Prej tyre nuk kishte asnjë kundër dhe asnjë abstenim, raporton KTV.

Përmes kësaj rezolute Qeveria obligohet që të nis procedurat për ndalimin e veprimtarisë të gjitha lojërave të fatit dhe pika e dytë që Qeveria brenda 30 ditësh të sjell në Kuvend ligjin për lojërat e fatit me ndryshimet e bëra që kazinove dhe lojërave tjera të fatit të pezullohen për 10 vjetët e ardhshëm.

COMMENTS

WORDPRESS: 0
DISQUS: 0