MF: 60 mijë aplikime për Shtesat për Fëmijë

MF: 60 mijë aplikime për Shtesat për Fëmijë

Ministria e Financave, Punës dhe Transfereve ka njoftuar se nga 11 shtatori është hapur aplikimi për pagesat e lehonave dhe shtesat e fëmijëve, që do të bëhet nga Qeveria e Kosovës.

Kjo ministri ka njoftuar se deri më tani për shtesat e fëmijëve kanë ardhur 60 mijë aplikime.

170 euro janë ndarë për lehonat (nënat e reja) dhe 20 euro në muaj për fëmijët e moshë 0-24 muaj, ndërsa aplikimi për lehonat dhe shtesat e fëmijëve do të bëhet përmes eKosova.

COMMENTS

WORDPRESS: 0
DISQUS: 0