Labi pyet votuesit për demarkacionin, merr përgjigje që nuk e kishte pritur

Labi pyet votuesit për demarkacionin, merr përgjigje që nuk e kishte pritur

Këngëtari dhe Deputeti Labinot Tahiri – Labi në statusin e tij të fundit ka pyetur fansat e tij se si të veprojë në lidhje me cështjen e demarkacionit – të votojë për apo kundër. Për më tepër, në status ai e thekson që janë qytetarët të cilët e kanë bërë deputet dhe për këtë arsye ai do t’i dëgjojë qytetarët, dhe jo politikanët, se si të votojë për marrëveshjen e demarkacionit.

Mirëpo një qytetar që ka komentuar në statusin e Labit, me sa duket ka një hall tjetër. Ai i ankohet Labit se ishte sulmuar nga dy qentë e tij, të cilët sipas komentit me gjasë Labi i mban të zgjidhur.

Statusi i plotë i Labit:

COMMENTS

WORDPRESS: 0
DISQUS: 0