Kuvendi s’miraton rekomandimet e PSD-së për projektin e Termocentralit “Kosova e Re”

Kuvendi s’miraton rekomandimet e PSD-së për projektin e Termocentralit “Kosova e Re”

Kuvendi nuk miratoi rekomandimet nga Interpelanca e kryeministrit, Ramush Haradinaj, sipas kërkesës së GP të PSD-së, në lidhje me nënshkrimin e marrëveshjes komerciale ndërmjet kompanisë “Contour Global” dhe Qeverisë së Kosovës për projektin e Termocentralit “Kosova e Re”.

90 deputetë morën pjesë në votim. 37 prej tyre votuan për, 50 ishin kundër, dhe3 abstenime.

COMMENTS

WORDPRESS: 0
DISQUS: 0