Kuvendi miraton programin kombëtar për zbatimin e MSA-së

Kuvendi miraton programin kombëtar për zbatimin e MSA-së

Pas debatit mes deputetëve për ngarkesën e seancave të Kuvendit, me 71 vota për, 1 kundër dhe 4 abstenime u votua programit kombëtar për zbatimin e MSA-së 2018-2022.
Po ashtu deputetët miratuan edhe strategjinë shtetërore të ujërave në Kosovë 2017-2036. Strategjia mori 66 vota për, 5 kundër dhe 3 abstenime.
Deputetët miratuan edhe raportin vjetor të zyrës së rregullatorit për energji për vitin 2017, e cila mori 47 vota për, 24 kundër dhe 8 abstenime.
Gjithashtu u miratua Plani i Veprimit për Biodiversitetin 2016-2020.

COMMENTS

WORDPRESS: 0
DISQUS: 0