Kuvendi emëroi 6 anëtarët e Bordit të AKP-së

Kuvendi emëroi 6 anëtarët e Bordit të AKP-së

Me 46 vota për, 18 kundër deputetët e Kuvendit   emëruan gjashtë anëtarë të Bordit të Agjencisë Kosovare të Privatizimit.

Të emëruarit janë Hasime Mazreku, Skender Komoni, Ranko Djokiq, Qemajl Behrami, Bekim Selimaj dhe Avni Ajdini.

Qeveria, kishte marrë vendim me 22 janar të këtij viti për t’i propozuar Kuvendit të Republikës së Kosovës kandidatët për anëtarë të Bordit të Agjencisë Kosovare të Privatizimit.

 

COMMENTS

WORDPRESS: 0
DISQUS: 0