Kuvendi debaton për dhunën në familje

Kuvendi debaton për dhunën në familje

Sot Kuvendi i Kosovës mban seancën plenare me të vetmen pikë të rendit të ditës “Debat parlamentar në lidhje me dhunën në familje dhe adresimin institucional”.

Seanca organizohet në Ditës Ndërkombëtare të Gruas.

COMMENTS

WORDPRESS: 0
DISQUS: 0