Kushtetuesja hedh poshtë një kërkesë të presidentit Thaçi

Kushtetuesja hedh poshtë një kërkesë të presidentit Thaçi

Gjykata Kushtetuese ka hedhur poshtë kërkesën e presidentit të Republikës së Kosovës, Hashim Thaçi, lidhur me një pretendim të tij rreth kompetencave kushtetuese të tij dhe Kuvendit të Republikës së Kosovës, raporton “Koha Ditore”.

Presidenti, me 4 shtator 2018 i kishte dorëzuar Gjykatës Kushtetuese kërkesën për interpretimin e nenit 18 të Kushtetutës. Këtë kërkesë Gjykata e ka shpallur të papranueshme.

Kliko këtu  12

COMMENTS

WORDPRESS: 0
DISQUS: 0