Kurz: Austria mbështet çdo lloj marrëveshje që Kosova arrin me Serbinë

Kurz: Austria mbështet çdo lloj marrëveshje që Kosova arrin me Serbinë

Kancelari i Austrisë, Sebastian Kurz, ka përsëritur se Austria mbështet çdo lloj marrëveshje që arrihet mes Kosovës dhe Serbisë.

Sipas tij një marrëveshje paqeje është baza për anëtarësim në Bashkimin Evropian.

“Sa i përket shkëmbimit të territorit, Austria pajtohet me secilën marrëveshje që arrijnë dy vendet”, ka thënë Kurz pas takimit që pati me presidentin e Kosovës Hashim Thaçi

COMMENTS

WORDPRESS: 0
DISQUS: 0