Kurti tregon përse shkoi në postë sot

Kurti tregon përse shkoi në postë sot

Kryeministri në detyrë, Albin Kurti, ka njoftuar në rrjetin social Instagram se ishte sot në postë për ta paguar energjinë elektrike.

Sot kryeministri, i shoqëruar me stafin e tij, fotografin dhe përcjellësit, ka hyrë një zyrë postare, ku ka qëndruar 4 minuta.

“Në Postën e Kosovës mund të bëhen pagesat e faturave të energjisë elektrike, ujit, mbeturinat e kësti i tatimit në pronë. Posta punon çdo ditë të javës, pra edhe në fundjavë e gjatë festave zyrtare, deri në ora 22:30. Kjo është bërë që të përshtatet me lëvizjen e qytetarëve sipas shifrës së parafundit të numrit personal të kartës së identitetit. Sot, në Postën afër lagjes sime, bëra pagesën e energjisë elektrike dhe i falënderova të gjithë këta punonjës për punën e tyre”, ka shkruar Kurti.

COMMENTS

WORDPRESS: 0
DISQUS: 0