Kurti njofton se sonte hapen gjashtë pika kufitare mes Kosovës e Serbisë për importin e lëndës së parë

Kurti njofton se sonte hapen gjashtë pika kufitare mes Kosovës e Serbisë për importin e lëndës së parë

Kryeministri i Kosovës, Albin Kurti, njoftoi edhe zyrtarisht se “U votua me 10 vota për dhe 2 abstenime Vendimi për të liruar nga tarifa 100% importin e lëndës së parë nga Serbia dhe Bosnjë-Hercegovina”.

“Sonte, nga ora 24:00 do të hapen gjashtë pikat kufitare mes Kosovës dhe Serbisë, 1, 31, 3, 4, 5 dhe 6, për importimin e lëndës së parë”, njofton Kurti.

Kurse, sipas kryeministrit Kurti, deri më 1 prill Qeveria e Kosovës do të nxjerr një vendim tjetër për vënien e masave të reciprocitetit në vend të tarifës 100%.

Image

COMMENTS

WORDPRESS: 0
DISQUS: