Ku shkojnë dhe sa shpenzojnë kosovarët për pushime?

Ku shkojnë dhe sa shpenzojnë kosovarët për pushime?

Kompania hulumtuese Ubo Consulting ka publikuar disa fakte interesante nga një hulumtim rreth preferencave të kosovarëve për pushimet verore.

Sipas hulumtimit, shumica apo 73% e të anketuarve kanë thën se shkojnë në Shqipëri, destinacioni i dytë është Mali i Zi me 21% të të anketuarve, kurse i treti është Turqia me 5%.

Sa i përket shpenzimit mesatar, të anketuarit janë përgjigjur se shpenzojnë rreth 575 euro për një qëndrim 7 ditor, për 4 persona.

COMMENTS

WORDPRESS: 0
DISQUS: 0