KOST-i dhe ZRRE-ja thirren të raportojnë rreth krizës energjetike në vend

KOST-i dhe ZRRE-ja thirren të raportojnë rreth krizës energjetike në vend

KOST-i dhe ZRRE-ja janë thirrur që të ejten të raportojnë para Komisionit për Zhvillim Ekonomik, kjo pasi kryetarja e Komisionit, Sala Berisha- Shala dhe anëtarja Mimoza Kusari Lila kishin vizituar KOSTI-in, ku janë informuar nga drejtori i cili sipas tyre, ka treguar një gjendje tejet të rëndë të sektorit energjetik në vend.

Deputetët e komisionit unanimisht u pajtuan që përvec KOST-it,në raportim të thirret edhe Zyra e Rregullatorit për Energji.

Ky propozim erdhi nga anëtarja e komisionit, Mmoza Kusari-Lila. EkonomiaSot.com

COMMENTS

WORDPRESS: 0
DISQUS: 0