Kosnett për ngritjen e flamurit në Ambasadë: Krenar me shtëpinë e re

Kosnett për ngritjen e flamurit në Ambasadë: Krenar me shtëpinë e re

Shtetet e Bashkuara të Amerikës janë bërë me shtëpi të re në Republikën e Kosovës, shkruan Gazeta Express.

Ata kanë ndërtuar një prej ambasadave më të mëdha në Prishtinë, që është edhe më e madhja në rajon.

E ngritjes së flamurit të SHBA’së në këtë ambasadë i është gëzuar jashtëzakonisht shumë ambasadori, Philip Kosnett, i cili thotë se ndjehet krenar për një gjë të tillë.

“Moment krenarie në Ambasadën e re të Shteteve të Bashkuara, derisa ngritëm Yjet dhe Vizat për herë të parë në shtëpinë tonë të re”, ka shkruar Kosnett në profilin e tij zyrtar në Twitter.

Ambassador Philip S. Kosnett@USAmbKosovo

Proud moment at the New U.S. Embassy as we raised the Stars and Stripes for the first time at our new home. #NewUSEmbPristina https://www.facebook.com/kosovo.usembassy/videos/472945070218177/ … Facebook Watch ‎@FacebookWatch141:27 PM – Sep 3, 2019Twitter Ads info and privacySee Ambassador Philip S. Kosnett’s other Tweets

COMMENTS

WORDPRESS: 0
DISQUS: