Kosnett: Është koha që të formohet qeveria dhe të plotësohen premtimet elektorale

Kosnett: Është koha që të formohet qeveria dhe të plotësohen premtimet elektorale

Ambasadori i SHBA’së në Kosovë, Philip Kosnett, ka thënë se tani pas certifikimit të rezultatit të zgjedhjeve është koha për t’u krijuar sa më shpejt qeveria.

“Së bashku me popullin e Kosovës, ne jemi të kënaqur me certifikimin e rezultateve të zgjedhjeve që u mbajtën me 6 tetor”, ka shkruar Kosnett në rrjetin social Twitter.

“Tani është koha që qeveria e re të formohet dhe të fillojë me plotësimin e premtimeve që u bënë gjatë fushatës elektorale”, ka shtuar ai.

Sot KQZ ka certifikuar rezultatin e zgjedhjeve të 6 tetorit dhe tani dihet saktë se me çfarë forca do të përfaqësohen subjektet politike në Kuvend. /Express/

Ambassador Philip S. Kosnett@USAmbKosovo

Along with the people of Kosovo, we are pleased with the certification of the results of the October 6 election. It’s now time for the new government to form and begin delivering its campaign promises. Philip S. Kosnett

COMMENTS

WORDPRESS: 0
DISQUS: