Koordinatori i QNR-së i rekomandon KQZ-së të rinumërohen 300 vendvotime

Koordinatori i QNR-së i rekomandon KQZ-së të rinumërohen 300 vendvotime

Koordinatori i QNR’së, Burim Ahmetaj, ka thënë se QNR’ja i rekomandon KQZ’së që 300 vendvotime të shkojnë në rinumërim për shkak të problemeve që kanë ndodhur si pasojë e një defekti me formularë.

Bëhet fjalë diku për 300 vendvotime në të cilat votat janë bartur në formularë të shtypur gabimisht dhe ka pasur mos përputhje mes votave të subjekteve dhe ato që kanë marrë deputetët.

“Gjithë këto vendvotime është rekomandimi që të rinumërohen” ka thënë Ahmetaj.

Ai ka thënë se këto vendvotime duhet të rinumërohen para se të fillojë procedimi në bazën e të dhënave.

COMMENTS

WORDPRESS: 0
DISQUS: